Voor alle kleine metselwerken in Kampenhout en omgeving moet u bij Tuinwerken Peeters zijn!


Ruben heeft ook een diploma metsen. Hierdoor kan Tuinwerken Peeters u ook helpen bij de bouw van kleine metselwerken. Of u nu dus een barbecue wenst te bouwen bij uw terras of een garage in de tuin: contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Kleine metselwerken


Voor kleine metselwerken bent u bij Tuinwerken Peeters aan het juiste adres! Of u nu dus een muurtje rond uw voortuin wil, een tuinmuur langs de straat of een gemetselde brievenbus: bij ons bent u aan het juiste adres. Is uw muur of brievenbus gewoon beschadigd? Ook voor herstellingswerken komen we graag langs. In de tuin zijn ook diverse metselwerken mogelijk. Denk maar aan een gemetselde barbecue, een vuurput of een klassieke toegangspoort: wij kunnen het allemaal voor u verwezenlijken. Uiteraard is ook het plaatsen van ook alle soorten tuinafsluitingen mogelijk.

 

Grotere constructies


Hoewel we geen volledige huizen bouwen, kunt u ook voor grote zaken bij ons terecht. Of u nu dus een bijgebouw wenst te zetten of een nieuwe garage: het kan. Ook in de tuin kunnen we helpen met het bouwen van grotere constructies, zoals tuinhuizen of carports. Had u zelf iets anders in gedachten? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en u een vrijblijvende offerte aan te bieden.