Tuinwerken Peeters is gespecialiseerd in grondwerken


Een mooie tuin begint bij het klaarleggen van de grond. Tuinwerken Peeters kan u hier dan ook bij helpen! Wij komen langs in Kampenhout en omgeving.

Klaarleggen grond


Tuinwerken Peeters kan u helpen met alle grondwerken! Of u nu een bestaande tuin hebt die u wenst te wijzigen, of een stuk grond dat u wenst te nivelleren: wij komen graag langs om dit voor u in orde te brengen. Als wij gedaan hebben, ligt uw grond er weer volledig effen bij! Ook indien uw grond dient opgehoogd te worden of als u de bovenlaag wenst te wijzigen in vruchtbare grond komen wij graag langs! Wij leggen uw grond helemaal klaar om met de aanleg van de tuin te starten.

 

Terrassen en opritten


Ook voor het uitgraven van terrassen en opritten kunt u bij ons terecht. Wij graven tot exact de correcte diepte en bovendien zo effen mogelijk, zodanig dat u zo weinig mogelijk extra zand dient toe te voegen bij de aanleg van uw terras of oprit. Ook voor klinkerwerken kunt u trouwens een beroep op ons doen. Wij leggen met plezier uw oprit en terras aan, zodanig dat uw tuin echt klaar is om te gebruiken als wij vertrekken!

Andere grondwerken


Ook voor andere grondwerken kan Tuinwerken Peeters u helpen, of het nu in de diepte is, zoals voor vijvers of zwembaden, of in de hoogte, zoals voor taluds. Aarzel niet om ons te contacteren via +32 471 534 299 indien u meer informatie wenst!